Skal Mette Marit og Håkon skilles?

Ryktene sprer seg fort, og jeg får høre det fra ulike kilder på jobb og gjennom venner. Er det virkelig sant? Jeg Googlet det for å finne ut mer, og fant følgende svar: 

Image

Men om disse forumene faktisk eksisterer? Neida. Kom til dette på ALLE lenkene som omhandlet skillsmisse:

Image

 

Sååå… Hvem har så slettet samtlige av disse forumene? Kongen? 🙂

Reklamer

21 kommentarer

Filed under Uncategorized

21 responses to “Skal Mette Marit og Håkon skilles?

 1. Harald

  pst sletter slikt, rikets sikkerhet må vite, mye kyndige datafolk i kongens tjeneste på Lutvann…

 2. Margrethe

  Denne uken har det tatt helt av når det gjelder ryktene om skilsmisse. Jeg har hørt at MM har vært utro med enten ORR eller en rik amerikaner, nakkeoperasjonen var ett skalkeskjul – observert på rockekonsert samme kveld som hun ble utskrevet fra sykehuset, er tilbake på drugs etc. I tillegg så ryktes det at konen til Petter Stordalen er glad i drugs og har vært på rehab to ganger! Nå holder ikke verda til jul!!

 3. elin

  MM skal kanskje bo i den boligen de vil gjennoppføre pga barna? Det var spekulasjon, men et forhold utnfor ekteskapet har hun dessverre hatt. Men skilles må være vanskelig i deres situasjon, litt vanskeligere enn for folk flest.. tror de kommer til å forbli gift.

 4. Bente

  Det ryktes om munnkurv hos media ut året – så vi venter i spenning! Det hadde vært innmari trist om ryktene var sanne… :/

  • Nilus

   Hvorfor ville det vært trist? Dog noe for sent lell, noen skulle tatt knekten i nakken dengang han insisterte og presset igjennom viljen sin.

 5. Rav

  Dette er jo ikke trist i det hele tatt, men heller ventet. De skal jo liksom være verdens mest moderne kongelige ektepar…

 6. Anna

  I denne svenske diskusjonstråden påstås det at hun har vært utro med både Ole-Robert Reitan og Bill Gates. D.Y.N.M.I.T.T. i så fall…

  https://www.flashback.org/t2267497p6

  Ex. sitat fra side 5: «Hon har varit otrogen.
  Den svinrika amerikanen är en mycket känd man och god vän till henne. Mannen är uttalad vegan och grundare av ett mycket stort och betydelsefullt mulitnationellt företag.
  Hotellet i NY som hon vistats på har fått betalt sin tystnad då de sitter på en hel del information.
  Norrmannen hon haft ihop det med är VD för en stor detaljhandelskoncern och den 4e rikaste personen i Norge.
  Hon har även köpt sig en lägenhet i den fina delen av Oslo.»

  På neste side er det linket til et bilde av Bill Gates (som er veganer, og gründer av et stort multinasjonalt konsern på neste side).

  Disse ryktene går jo over alle støvelskafter. På tiden at Slottet rykker ut og dementerer slik at de får satt en stopper for det hvis dette ikke er sant. De er jo ikke tjent med at rykteflommen fortsetter hvis det bare er tull.

 7. Ole A

  Slapp av folkens!! Ryktet viser seg å stamme fra en gjeng Bergensere!!
  En medieprofil som underviser hos UiB laget en falsk artikkel i oppgave til sine elever. Det florerer både fake VG og Se & Hør forsider på UiB sine internforum, noe som forhåpentligvis snart dukker opp i sosiale medier.

 8. Tom

  Det overrasker vel ikke så stort at pulverheksa er ute og svinser med varene igjen, hun har jo altid vært kjent for å dele med seg. Til både en og flere om gangen!

 9. Pushwagner

  Ole Robert Reitan er en stor idiot. Det forundrer meg ikke, hvis dette er sant.
  Tja, jeg synes det er positivt. Hva skal vi med kongehuset? For meg er kongehuset kun et symbol på imperalisme og ressurssløsning.

 10. marielle

  jeg vedder buksa mi på på at Mette Marit og kronprinsen skilles 2014.. mette Marit har hatt etter ryktene et forhold med selveste REMA 1000 KONGEN 😀 you go Mette Marit (aplaus) blir kjipt å ikke kunne bruke staten som lommebok på alle de «billige» shopping turene lengre om dette skulle stemme 😦

  • Eline

   Nå er det vel ikke så mange som helt sikkert vet om ryktene stemmer eller om dette bare er ondsinnet sladder. Dersom dette skulle stemme tenker jeg at det må være vanskelig for Mette Marit å fortsette som kronprinsesse.Hun har sin fortid, og fikk en ny sjanse. Dersom hun har misbrukt denne sjansen tror jeg det vil være vanskelig for folket ( og helt sikkert for Haakon) å tilgi. Isåfall vil alle skeptikere også få rett, de har lenge sagt at hun nok elsker kronprinsessetittelen og alt den gir henne mye mer enn Haakon. Jeg synes mediene i sine overskrifter gir små hint om at noe er i gjære, kanskje de vet mer enn de skriver?

 11. me

  Har også merket meg at de store avisene og ukebladene legger inn små hint hele veien. Blir spennende å se på nyåret. Det andre høyprofilerte paret som skulle skilles, var jo Jens og Ingrid, Vi får se hva som skjer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s