Nytt hår, nye muligheter

Ja, det er ikke bare nytt år folkens, jeg har omsider klippet av det strie, tjafsehåret mitt. Eller klippet DET da. Ikke alt sammen. Anywho – i og med at jeg er superlei av å skrive master i dag, tenkte jeg at jeg kunne trene skrivefingrene mine på bloggen i stedet. Det er begrenset hvor spennende det er å skrive side opp og ned om FUNN fra et intervju. Hodet mitt lener seg over på skulderen, sikkelet nærmer seg munnviken og snorken nærmer seg bare jeg snakker om det. Kan ikke alle sammen i stedet ha fest i kantina, med sjokoladepudding og sånt?? Ikke det? Neiiii….

Får oppdatere så smått hva jeg har gjort på i det siste. Blitt litt turentusiast, for å skaffe meg mer erfaring som grunnlag for masteroppgaven (yeah right, når ble det en unnskyldning liksom). DERFOR har jeg vært litt på ski i det siste! På tur til hytta til veilederen min faktisk, langt oppe i marka. Veldig fin plass, og fine skiløyper. Hvis du ser bort fra den skiløypa som visstnok var en «snarvei» inn i skogen, å hjelp. Jeg tisser litt på meg bare av å tenke på det.

Så - her står jeg da - med koselig hytta i bakgrunn! Foto: Bording

I tillegg var jeg på tur til Sølvstufoss i Sarpsborg på nyttårsaften med ei god venninne! Var veldig koslig, da vi tente opp bål med tampong (ikke brukt) og kniv fra Bear Grylls. Tro det eller ei, bålet ble faktisk tent opp med kniven, ett gniss og flammene reiste seg! Supre saker! For ikke å nevne at venninna mi har mye god friluftserfaring fra militæret – så fikk jeg lære meg en skvett underveis også 🙂 

Tenner opp bål med tampong…. 😉

Ellers har vi jo fester i ny og ne – da denne endte med spysjuka i et par dager etterpå. Men tro det eller ei – det var ikke alkoholen!

Jentevors 🙂

By the way – har du prøvd Path?? Ganske gøy faktisk – litt det samme som Facebook, men med færre venner, mer personaliserte greier! Hurra 🙂

Vel bekomme folkens! Tudelu 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Dagligdags, Herligheter, Sport

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s