Back in the game?

Dette med motivasjon er rart. At jeg ikke har hatt noe som helst, not WHAT so ever, motivasjon til å skrive på bloggen siden 7.november 2011. Begynner å bli en stund siden det. Og mye har skjedd siden. Et av hovedpunktene er at jeg har fått meg fast jobb til høsten.  I tillegg har jeg vært så heldig den siste tiden, hvor jeg har skaffet meg utrolig spennende arbeidserfaring fra jobben jeg har nå også. Men nok om det. Utenom jobb, er det masteroppgaven som ligger i fokus. For å kort forklare hva temaet mitt dreier seg om:

Jeg skriver om caset mitt der jeg har designet en applikasjon for turistforeningen, der målet er at brukere kan finne turer i sitt nærmiljø ved hjelp av mobiltelefonen. I tillegg skriver jeg om folks holdninger til å bruke mobiltelefonen når de er ute på tur, og hvor tilgjengelige de ønsker å være. Bare å stille spørsmål eller gi tips til temaet dersom du har noe på hjertet.

Neste på planen er hyttetur til helgen, Norefjell, med klassen. Rett etter jeg har avsluttet en sykt effektiv treningsuke så klart.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Dagligdags, Data, Jobb

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s