På tide!

Da, etter langt om lenge og lengre enn langt, ser jeg for meg at jeg skal ta opp igjen det jeg en gang var interessert i. Blogging. Men så var det temaet jeg skulle skrive om. Jeg ser for meg at jeg kanskje kan samle sammen litt av det jeg driver med her inne. Som en slags portefolje? Nei, tror jeg lager en litt mer uformell greie, som en samling av krimskrams og bilder av ting jeg gjør, både i skole- og fritidssammenheng. Dette er hvertfall ambisjonen. Hva sier dere?

Her er forresten en link til en tidligere «portefolje» jeg mekket sammen v/ University of Sydney: www.bakkeswebart.wordpress.com . Dette var en blogg som ble brukt for at foreleseren skulle følge fremgangen vår i prosjektet, som omhandlet det å lage en nettside med temaet «identity». Nå må jeg også foreslå for dere kjære lesere å følge med på Lill og Gunns blogger også (Lill må bare finne ut hvordan ho oppretter en blogg først, noen tips?):

gunnium.blogspot.com

Og kommer tilbake til Lills blogg.

Det vi styrer med nå om dagen, er Drupal i forhold til faget INF5270 – Design av Interaktive Nettsteder. Vi bruker Drupal i Ubuntu for å utvikle en festivalnettside i sammenheng med at UiO fyller 200 år i år. Noe vi også feiret med åpningen av nytt bygg på Campus, Ifi2 (eller Ole Johan Dahls hus). Her er et lite screenshot av det jeg jobber med as I write.

Ikke superinteressant, men det er moro når det går fremover… 🙂

Reklamer

1 kommentar

Filed under Portefolje

One response to “På tide!

  1. Så var det meg og bloggen min: http://lillsnabela.blogspot.com/ Nå skal det blogges!! :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s