Filmkveld

Okey, sånn har det seg, at det blir sett mange filmer om dagen. Og den som ligger på topp for øyeblikket (knakænes morsom) er The Proposal.

Ellers hadde jeg Maria på besøk fra tirsdag til torsdag, som var KJEMPEkoslig, minus matforgiftningen på torsdag. Ikke spis på Taste på Nordbysenteret folkens, aiai. Blir kvalm av å tenke på maten.

Andre filmer jeg så var såklart min egen favoritt:

Shawshank Redemption. Terningkast 7.

Så akkurat en Disneyfilm jeg har tenkt å se en stund, Prinsessen og Frosken. Må si at det var en overraskende god Disneyfilm! Greeeeit, veit det er teit å se Disneyfilmer når en liksom skal være voksen, men sorry MAC, kommer aldri til å bli lei. 🙂 Tegningene var veldig gode, litt minus at de hadde rappet noen features fra Aladdin med sangene osv, men underholdende indeed. Terningkast fem.

Ellers? Jooo, så Fangene i Auschwitz. På den tiden jeg så den, hadde Maria sovna for lengst, men av en eller annen grunn, holdt den meg våken en stund. Måtte jo se ferdig. Den bør sees hvis du er interessert i krigshistorien, da filmen handler om at fangene i Auschwitz starter en rettsak mot Gud, der Gud er tiltalt for å bryte kontrakten med sitt utvalgte folk. Mennenes interessekonflikt blir til slutt avgjørende for hvem som lever og dør. Ingen kjempehandling i filmen, men nokså interessant. Terningkast 3.

Den siste vi så var Love Live Long. En helvetes dårlig film. Ikke se den. Skjønte litt, men filmingen var dårlig, og handlingen var kjempetam. Terningkast 1.

I’ll be back with more good stuff, skal til å se What Happens in Vegas 😀 YEEEEY.

See u!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Ferie, Film

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s