Michael Jackson er DØD! HÆ?

Wtf? Kom meg inn på vg-nett etter et vinglass med noen venninner, og gjett om underkjeven traff puta da jeg leste overskriften! Den legendariske artisten Michael Jackson har fått hjertestans, og ble erklert død kl 21.21 norsk tid. Og for all den forventningsfulle, håpefulle fansen som gledet seg til å se han på sin siste turne i bl.a. England om et par måneder, er det ganske trist at han ikke rakk å gjennomføre den.

Hans siste tur innom Norge/Oslo, opptrådde han på linje med Wig Wam på ungdomsskolen vår: null kontakt med publikum, bli fort ferdig og generelt dårlig kvalitet. En artist skal vite bedre når han er på turne. Det er ikke en måte å vinne folket på.

Min generelle oppfatning av Michael Jackson, til tross for pedofili-ryktene (noe jeg tror er oppspinn), er at han er en fantastisk artist som ble rammet av en hudsykdom. Det sier han selv, og studier viser også at det stemmer. Han «gjorde» seg ikke hvit, men sykdommen gjorde han slik. Derfor måtte han leve og godta det, og viste derfor verden at han likte sitt nye «jeg». Bare synd at folk som ikke vet bedre, mener bastant at han opererte seg slik selv. Sukk.

Sladderbladene er noen jævelske hyklere som ikke vet en dritt om sannheten. Not even close. De sender fotografen for å ta bildet, for å be redaksjonen finne på en historie som passer til. Noe Jackson har blitt utsatt for gjennom hans årlange karriere. Så dere som velger å tro på rykter de sprer: PLIS, skaff deg i det minste sikre kilder før du også begynner å tro på disse barbieleksikonene.

Men jeg må avslutte med at jeg synes dette med Michael Jackson er utrolig trist, spesielt fordi han ikke fikk den pangavslutningen på karrieren som all fansen hans ville likt å se. Hørte forresten en sang av han på radioen istad, og tok meg selv i å trampe takten med foten. Oh yeah, hvil i fred.

michael_jackson_casanova_in_concert

Les mer her og her.

Reklamer

7 kommentarer

Filed under Happenings, Nyheter

7 responses to “Michael Jackson er DØD! HÆ?

 1. Henrik

  Dette er et stort sjokk for hele verden

 2. Anonym

  Han hadde ikke en hudsykdom som «gjorde ham hvit».
  Den hudsykdommen gjør bare at man mister farge enkelte steder på kroppen. Han valgte å farge hele kroppen hvit slik at det ikke skulle synes. (Om man er afroamerikaner med lyse hudområder synes det meget godt).

  • Bakke

   Jepp, det stemmer nok. Så da var det også delvis riktig det jeg skrev, men sykdommen gjorde han ikke «helt» hvit. Og det ville vel hvem som helst gjort, å farge hele kroppen, slik at han slipper å se ut som klara ku…

 3. Lillian

  Han er ikke død… sjekk siste nytt på CNN… Han har gått inn i koma bare..

 4. Kate

  Hvorfor tror du ikke på ryktene? Om at han misbrukte barn?

  • Bakke

   Jeg vet ikke helt… Stoler ikke på sladderbladene som skriver det. Er sikkert mange rundtom som vil fremstille han på en negativ måte. Så folk får tro hva de vil.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s