Politimann til drapsmann

Hva skjer med samfunnet vårt? Når våre beskyttere blir til drapsmenn? Nå er dette selvfølgelig et engangstilfelle i vårt land, men likevel blir jeg forbløffet over å høre dette. Nå viser det seg at drapsmannen døde på sykehuset, etter å ha skutt seg selv i hodet. Politimannen skjøt sin tidligere samboer 3 ganger på kloss hold. 

Jeg for min del, mener at det ligger mer bak det å være politimann/dame enn bare jobben. Når du er ferdig utdannet politi, har du viet livet ditt til samfunnet. Du skal vise at de norske lovene betyr noe for deg, og beskytte mennesker rundt deg.  Når jeg ser artikkelen om denne politimannen, tenker jeg først og fremst at han er en hykler. På en eller annen måte må han ha hatt slike tanker i hodet før han valgte å drepe. Kanskje før han valgte å bli politimann. Jeg vet ikke om jeg føler meg trygg bak lovens lange arm lenger. Politiet skal være et forbilde for resten av oss. Vise standpunkt.  Så hvem skal beskytte oss?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=550861

Reklamer

9 kommentarer

Filed under Nyheter

9 responses to “Politimann til drapsmann

 1. huffda

  Å tro meg, det finnes veldig mange korrupte hyklerske jævler som er politimenn, som tilogmed bruker narkotika selv.

 2. Ronny

  Selv verdens snilleste person kan bli drapsmann, politimann eller ikke. Følelser er ikke noe som alltid kan kontrolleres, og kjærlighet kan gjøre blind!

 3. Det er for enkelt at en eller flere(alle)politansatte heelt uten videre kan gå inn når sim helst og hente seg et eller annet våpen!!Også utenom sin ordinære arb.tid.
  Minstekravet burde være at en ansatt til må være tilstede når et våpen skal hentes ut.
  Da kan evnt mental tilstand,beruset/ruset tilstand vurderes av den andre ansatte og at det ikke utleverse våpen under slike tilstander.
  Da kunne man nok spart mange liv.

 4. Bakke

  I hvertfall ett liv….

 5. Takk for sist! 🙂 Huff, ja det der er skummelt! Men tror du ikke han bare gjor det fordi han der og da var syk i hodet? KAN jo ikke være planlagt når han skyter i en barnehage?!

 6. Jeg er enig med Ronny. Følelser og kjærlighet gjør blind og irrasjonell . Juliet og Romeo hadde sterke følelser ,så sterke at de begge valgte døden ,da ingen orket tapet. Vi er mennesker og så lenge vi er mennesker har vi følelser på godt og ondt. Vi kjenner vel alle til raseri og tanken om å drepe i en frustrert situasjon? Det er ikke dermed sagt vi utfører handlingen.. Hva er det som trigger mannen og hvorfor øker drap i nære relasjoner ? Er det samfunnet som former «Jekyll and Hayde » tilværelse hos mannen eller er det mannen selv ?
  Storsamfunnet bør ta tak i og forske på problematikken som synes å være økende. Noe er i allefall riv ruskende galt i vårt samfunn.

 7. Hadde han ikke hatt så lett tilgang på våpen hadde denne kvinnen levd i dag,mest sannsynlig.Og han selv også …….
  At enkeltevil ta sitt eget liv er en ting,men hvorfor i herrens navn ta med andre inn i døden.Han tenkte i allefall ikke på den lille jenta han hadde bodd sammen med det siste året som nå er morløs…….

 8. Bakke

  Nei, han tenkte tydligvis ikke rasjonelt i gjerningsøyeblikket. Og ja, mest sannsynlig hadde han en skrue løs, som man sier på pent. Tror han skjøt på en parkeringsplass utenfor en skole, men en annen nyhet om en annen mann som drepte to spedbarn i en barnehage er også sykt. Og takk for sist ja:)

 9. Regine

  Kom til å tenke på Varg Veum-filmen Falne Engler uten å røpe for mye 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s