Bentes filosofiske hjørne på Oslo S

Altså. Jeg skulle da møte Terese på Oslo S, da vi skulle se Max Manus på premieredagen på Collosseum(Knallfilm hvis du lurte).
Ja, så kom jeg fram til noe da, mens jeg satt og så på folk passerte meg. – Noen var stresset, noen klemte hverandre i gjenforeningsglede, andre passerte meg uten å ha noen form for følelser i øynene sine. Hvor skal disse menneskene? Mange av de var så stakkarslige. En mann som var ganske så stor som prøvde forgjeves å rekke toget sitt – da du kunne se underleppen hans begynte å riste da han fant ut at han ikke ville rekke så fort hjem til jul. Hvem vet vel om han hadde penger til en ny togbillett? Merket iallefall at hjertet mitt knøt seg litt da jeg så på ham. Og en gammel dame som satt rett over meg som prøvde å være riktig så fin (med pels og greier), som hadde kjøpt seg en is. Hun jafset den i seg som en bjørn som harvet over byttet sitt. For å si det mildt. Men søt dame altså.

Og en annen ting: Så mange pene mennesker. Og så mange «stygge». Men Bentes filosofiske hjørnet kom fram til at: «Hvis det ikke finnes stygge mennesker på jorden, vil det heller ikke finnes pene mennesker. For hvordan skal vi da kunne kategorisere ett menneske til å være pen eller stygg? Da vil det jo ikke være noen å sammenligne med…»
Stolt av meg selv etter en tragisk kjedelig tanke, så jeg Terese med sin blå jakke bakerst blant alle menneskene. *vinkevink*

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Dagligdags

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s