Brune Tante Bente!!

Da er det offisielt, at jeg skal bli tante!! =) I tillegg får jeg den æren av å være gudmor, mens Morten er gudfar. Eller Don Morten som han kaller seg. Vi får da rollen med å fikse ting til ungen når han/hun trenger det. En slags langer får en si. U know, fix things. En stoltere tante enn dette må du lete lenge etter:) Vi krysser fingrene for at alt går bra! Og hvem skulle vel tro at den lille drittungen skulle bli forelder først av oss? knis.

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en fantastisk tur til Portugal med Therese og Åshild. Vi bodde på et hotell kalt Solar Do Sol på Algarvekysten, nærmere bestem albufeira. Vi møtte mange morsomme mennesker, mange KJEKKE mennesker, og opplevde mer enn det jeg forventet ut av turen:D (forventningen var sol) Og til dere som ikke har fått postkort, bedre lykke neste år;)

Vi har lært hverandre og kjenne, og humoren har blitt en smule… ja, hva kan man si: grovere. Artig at man kan ha et avslappet forhold til hverandre på en slik tur. Tusen takk for en fantastisk uke jenter, nå er det bare å kose seg med bildene!! 🙂

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Happenings, Herligheter, Historier

2 responses to “Brune Tante Bente!!

  1. Velkommen tilbake!! 🙂

  2. Ååh! Så kjekt! Gleder meg til å sjå bildene :):)
    Velkommen heim jenter 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s